MARDİN / ARTUKLU - Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu

Kadim Şehirde Bir Şair Olsam Ödüllü Şiir Yarışması

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ortaokul ile Ortaöğretimde okuyan öğrenciler arasında iki farklı kategoride, teması 4 Başlık 7 Adım Projesi Değerler Eğitim Konuları "Vatan, Ahlaki Değerler, Doğa, Sevgi, Saygı" olan,  "Kadim Şehirde Bir Şair Olsam" adlı şiir yarışma yapılacaktır. Ödüllü olan bu yarışmaya tüm

Ortaokul (7-8 sınıf) ile Ortaöğretim öğrencileri katılabileceklerdir.

Son başvuru tarihi 08.03.2019 Cuma günüdür.

AMAÇ:

- Gençleri şiir yazmaya teşvik ederek, farklı ilgi alanları oluşturmak.

- İlimiz Kadim Medeniyetinin güçlü kültürel yanlarını ortaya çıkarmak.

- Öğrencileri Şiir konusunda bilgilendirmek ve özgüven kazandırmak.

- Yeni şair ve şiirlerin ortaya çıkmasına yardımcı olmak.

- Şiir yazma yeteneği olan gençleri tespit edip onlara kendini ifade etme ortamı sağlamak.

- Hedefe Doğru 4 Başlık 7 Adım projesiyle Mardin´de oluşturulan okuma alışkanlığına katkıda bulunmak.

Ayrıntılar aşağıdaki afiştedir.

17-01-2019